Idei de amenajare

8 stiluri de design pentru amenajarea băii

8 stiluri de design pentru amenajarea băii

Cu atâtea opțiuni de stiluri de design și materiale disponibile, amenajarea băii poate fi un proiect solicitant. Iată cateva stiluri de design pe care le-ai putea explora cu ajutorul echipei noastre de experți:

Design mozaic din marmură

Un design popular și sofisticat în baie este utilizarea mozaicului din marmură. Aceste bucăți mici de marmură, aranjate în modele complexe, adaugă o notă de lux și originalitate în orice spațiu. Mozaicul din marmură poate fi utilizat atât pentru pardoseală, cât și pentru pereți, permițând o varietate de opțiuni de personalizare.

Design ceramică hexagonală

Ceramica hexagonală adaugă un element de joc și complexitate în designul băii tale. Plăcile hexagonale pot fi aranjate în modele diverse, creând un spațiu vizual interesant și contemporan. De asemenea, te poți juca cu o paletă de culori variate pentru a adăuga un plus de personalitate spațiului tău.

Design alb și negru din ceramică

Designul clasic în alb și negru din ceramică aduce un aer de eleganță și totodată simplitate în baie. Aceste modele atemporale pot fi folosite atât pentru pardoseală, cât și pentru pereți, oferind un aspect sofisticat și ușor de întreținut.

Design plăci de marmură de dimensiuni mari

O tendință modernă în designul băii este utilizarea plăcilor de marmură de dimensiuni mari. Aceste plăci mari pot fi utilizate atât pentru pardoseală, cât și pentru pereți, oferind un aspect curat și elegant.

Design rustic din travertin în culori naturale

Pentru un un stil rustic și natural, travertinul este alegerea perfectă. Alege plăci de travertin în culori naturale precum nuanțe de bej, crem și maro deschis pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare în baie. Iar pentru acel final touch, combină aceste plăci cu accesorii din lemn și plante pentru a adăuga un aer proaspăt și natural.

Design minimalist cu travertin în nuanțe calde

Dacă preferi un design de baie modern și minimalist, alege travertin în nuanțe calde de crem și maro. Această estetică merge foarte bine cu accesorii de baie în culori metalice precum crom sau nichel, și iluminare cu LED-uri. În plus, travertinul în aceste nuanțe se îmbină perfect cu liniile curate și formele simple, creând un spațiu modern și sofisticat.

Design ceramică colorată

Pentru cei care apreciază culorile vesele, designul cu ceramică colorată este alegerea perfectă. Plăcile ceramice în culori vibrante pot fi folosite pentru a adăuga personalitate în baie, transformând-o într-un spațiu unic și vesel.

Design gresie în stil șah

O alegere elegantă și sofisticată pentru baie este pardoseala din gresie alb-negru, în stilul tablei de șah. Această combinație de culori contrastante adaugă un aer de rafinament și eleganță în baie, creând un spațiu cu adevărat memorabil.

Cu un design care reflectă nevoile și stilul tău personal, baia poate fi mai mult decât un simplu spațiu funcțional. O poți transforma într-o adevărată oază – colțul tău de liniște și rafinament. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice întrebări legate de alegerea materialului potrivit, preț sau livrare. Echipa noastră de specialiști va fi cu tine în cel mai scurt timp posibil.