Idei de amenajare, Piatra Naturala

Amenajarile cu piatra naturala: Estetice, functionale, rezistente si versatile

Piatra naturala poate fi utilizata pentru o multitudine de proiecte, dar alegerea acesteia trebuie sa fie in stransa legatura cu spatiul in care iti doresti sa o montezi.

In designul interior, cea mai populara alegere este marmura. Fie ca discutam de baie, bucatarie, living sau chiar dormitor, aceasta devine un punct de accent excelent. Calcarul, travertinul, granitul, onixul si cuartul sunt, de asemenea, potrivite pentru utilizarea in amenajarile interioare aducand un plus de stil casei tale. Podele, blaturi, mese, puncte de accent pe pereti, glafuri, trepte, contratrepte, vor atrage atentia tuturor prin eleganta pe care o prezinta.

Pentru designul exterior, piatra naturala pe care o alegi trebuie sa reziste intemperiilor si schimbarilor bruste de temperatura. O alegere perfecta cu un aspect estetic placut si o suprafata antiderapanta, granitul poate fi montat  atat in proximitatea piscinelor cat si pe terase, alei, sau in gradina. Un alt material ce va schimba total spatiul exterior, este travertinul care, prin multitudinea de finisaje, cromatici si dimensiuni se va potrivi, cu siguranta, viziunii tale.

Vino in showroom-urile Piatra Design din Constanta, Bucuresti si Brasov si Braila pentru a descoperii sute de produse din piatra naturala perfecte pentru o amenajare rafinata si eleganta. Gamele vaste de travertin, marmura, granit, bazalt, calcar, quartz si onix te asteapta pentru a le asorta oricarui design doresti, indiferent ca esti o persoana care apreciaza stilul clasic sau modern.