Granit, Quartz

Blaturi bucatarie: Rezistenta granitului sau unicitatea quartzului?

Atunci cand doresti sa iti amenajezi bucataria, selectarea blaturilor poate fi un proces dificil, avand in vedere multitudinea de materiale din care poti alege.  Suprafetele de lucru din bucatarie trebuie sa aiba un stil unic, sa fie durabile si usor de intretinut. Avand in vedere aceste 3 elemente, ne vom indrepta atentia catre granit si quartz, ambele fiind solutii ideale pentru blaturile de bucatarie.

Blaturi din Quartz

Datorita modului de fabricare, un amestec de quartz si rasina, blaturile din quartz sunt extrem de dure, neporoase si lucioase. Datorita acestor atribute, acest material este igienic, dar si foarte usor de intretinut, fiind rezistent la patare.

Blaturi din Granit

Piatra naturala foarte dura, granitul este unul dintre cele mai utilizate materiale atunci cand este vorba de blaturile de bucatarie. Cu o rezistenta sportita la zgariere si la schimbarile bruste de temperatura, acesta ofera intotdeauna un aspect estetic extrem de placut.

Te asteptam in showroom-urile noastre din Constanta, Bucuresti si Brasov, ce au fost special gandite pentru ca tu sa te simti ca acasa in timp ce cauti produsul perfect pentru proiectul tau. Game variate de granit si quartz te asteapta pentru a le asorta oricarui design doresti, indiferent ca esti o persoana care apreciaza stilul clasic sau modern.