Travertin

Classic Antique Pattern Set: Un strop de clasicism intr-o mare de modernitate

Cu trasaturi unice si o cromatica plina de naturalete, Travertinul Classic va fi intotdeauna o alegere perfecta atat pentru amenajarile interioare, cat si pentru cele exterioare. Cameleonic, din punct de vedere al utilizarii, putand fi folosit in ambele stiluri de design, clasic sau modern, acesta va scoate in evidenta orice spatiu in care este prezent.

Coloristica Placilor din Travertin Classic Antique ce variaza de la nuante de crem si bej deschis spre maroniu reprezinta punctul lor forte. Usor de asortat cu o paleta cromatica vasta si cu un finisaj antichizat, ce te va duce cu gandul la arhitectura clasica din Roma Antica, aceste placi vor reprezenta stropul de clasicism ce nu trebuie sa lipseasca niciunui proiect.

Ideal pentru a pava terasa exterioara, dar si pentru a fi folosit ca punct de accent pe pereti, acest pattern set va aduce o nota deosebita spatiului in care este prezent.

Pentru a spori rezistenta acestor placi, dar si pentru a le proteja, se recomanda utilizarea unei solutii speciale pentru impermeabilizare.

Vino in showroom-urile Piatra Design din Constanta, Bucuresti si Brasov pentru a descoperii sute de produse din piatra naturala perfecte pentru o amenajare rafinata si eleganta.