Finisaje

Finisajul slefuit: Suprafete pline de naturalete usor de intretinut

Intalnit cu precadere la travertin, finisajul slefuit ofera placilor din piatra naturala margini uniforme taiate drept sau tesite. El poate fi intalnit si la placile de marmura si nu numai. Fiind un finisaj mat, se poate monta fara probleme la interior in zone cu umiditate crescuta: bai, bucatarii, sau chiar si la exterior pe terase, pe marginea sau de jur imprejurul piscinei si a zonelor de relaxare. Acest finisaj poate fi chituit sau nechituit, depinzand de viziunea pe care o ai tu asupra proectului

Slefuit si Chituit

Acesta este intalnit in mare parte la placile din travertin care nu sunt compacte si prezinta pe intreaga suprafata mici goluri sau orificii. Aceste goluri/orificii sunt umplute cu chit in nuante asemanatoare materialului, astfel ca in final sa avem o suprafata complet neteda usor de intretinut si curatat.

Slefuit si Nechituit

Finisajul Slefuit si Nechituit la fel ca si cel Slefuit si Chituit este intalnit in mare parte la placile din travertin. In cazul finisajului Slefuit si Nechituit, imperfectiunile respectiv, golurile de pe suprafata materialului nu sunt acoperite cu chit, piatra pastrandu-si astfel naturaletea.