Idei de amenajare

Idei de amenajare : Un nou deceniu, o noua casa

Inceputul unui nou deceniu este momentul perfect pentru a-ti redecora casa utilizand cele mai bune materiale. Piatra naturala este o alegere populara cu rezultate pline de eleganta si rafinament. Ea poate fi utilizata atat in spatiile exterioare, cat si in cele interioare. Extrem de versatil, acest material va spori confortul spatiilor in care este prezent, fie ca este vorb de dormitor, living, bucatarie, baie sau terasa.

1. Odihna deplina

Dormitorul este locul in care cautam odihna, drept urmare, elementele utilizate pentru a crea acest sanctuar al relaxarii trebuie sa fie alese cu grija. Un perete placat cu travertin va aduce acel sentiment de pace si liniste ce te vor ajuta sa te odihnesti dupa o zi plina de agitatie.

2. Functionalitate si rezistenta

Dure si rezistente la caldura, granitul si quartzul sunt alegerea perfecta pentru a aduce un strop de naturalete bucatariei tale. Blaturile facute din aceste materiale iti vor oferi un spatiu functional si foarte placut privirii, transformand bucataria intr-una demna de un adevarat masterchef .

3. Spa la tine acasa

Cu un caracter unic, piatra naturala va oferi baii tale, un aspect elegant si modern ce o vor transforma intr-un adevarat spa. Marmura si granitul sunt doua pietre naturale ce iti vor oferi atat durabilitatea necesara pentru a fi prezente intr-un spatiu cu umiditate crescuta, cat si un rafinament ce o vor scoate din anonimat.

4. Naturalete si unicitate

Reconectarea cu natura reprezinta un aspect primordial in vietile noastre, iar piatra naturala este  un element cheie ce va face posibil acest lucru. Fie ca vorbim de blaturi, podele, pereti placati, glafuri, trepte, lavoare sau chiar mese, caracterul unic si naturaletea acestora vor redefini amenajarea casei tale.

Vino in showroom-urile Piatra Design din Constanta, Bucuresti si Brasov pentru a descoperii sute de produse din piatra naturala perfecte pentru o amenajare rafinata si eleganta. Gamele vaste de travertin, marmura, granit, bazalt, calcar, quartz si onix te asteapta pentru a le asorta oricarui design doresti, indiferent ca esti o persoana care apreciaza stilul clasic sau modern.