CONDITII DE LIVRARE

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in Romania. Veti fi informat prin email despre livrarea produselor comandate, precum si costul total de livrare.

  • livrarea se va face la adresa solicitata de client;
  • livrarea se efectueaza prin firme colaboratoare de transport (curierat paletizat);
  • daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

TARIFE DE LIVRARE

Produsele de pe piatradesign.ro au preturile afisate fara taxa de livrare si serviciile de infoliere (serviciul de infoliere/ambalare este valabil doar pentru comenzile care contin produse cu o valoare totala mai mica de 2000 lei + TVA) .Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina Cos de Cumparaturi si Finalizare Comanda se va afisa taxa de livrare aferenta comenzii si locatiei respective , precum si serviciile de infoliere (serviciul de infoliere/ambalare se va afisa numai in cazul in care comanda contine produse care au o valoare totala mai mica de 2000 lei + TVA).

TERMENUL DE LIVRARE

Termenul de livrare al produselor aflate pe stoc este de 48-72 ore. In cazul in care comanda contine produse debitate personalizat, conform cotelor transmise de dumneavoastra prin intermediul formularului de comanda (trepte, contratrepte, glafuri, blaturi etc) termenul de livrare este cuprins intre 1-3 saptamani. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii si platii integrale a produselor comandate. Termenul de livrare al produselor care nu sunt pe stoc in momentul lansarii unei comenzii, va fi transmis de catre consultantii nostri.

Referitor la produsele care nu sunt pe stoc sau a diferitelor piese speciale din magazin, termenii de livrare sunt diferiti. In cazul situatiilor exceptionale pe care nu le putem prevedea, cum ar fi situatii extreme din cauza conditiilor nefaste ale vremii sau programul transportatorilor parteneri, eventualele intarzieri ale produselor comercializate va vor fi comunicate prin e-mail sau contact telefonic.

Va multumim!