Marmura

Marmura : Efecte luxuriante rafinate

Un material cu efect luxuriant, marmura va complimenta, intotdeauna, orice proiect din care face parte, fie el modern sau clasic. Usor de combinat cu alte materiale naturale, aceasta poate fi folosita in orice camera a casei tale.

Fie ca iti doresti sa amenajezi livingul, holul, dormitorul, bucataria sau baia, marmura este acel punct de accent ce va atrage toate privirile celor ce iti vor trece pragul.

Cu eleganta sa sclipitoare marmura poate fi utilizata atat pentru a placa podele, cat si pereti creand spatii rafinate frumos conturate.

Datorita rezistentei la caldura, aceasta piatra naturala este o optiune potrivita si pentru blaturile din bucatarie, transformand-o intr-un spatiu util dar si foarte chic. Aceasta poate fi utilizata si pentru a placa semineul sau pentru diverse piese speciale de mobilier ce iti vor vor schimba radical intreaga amenajare interioara.

O gama vasta de marmura te asteapta pentru a fi asortata oricarui design doresti, indiferent ca esti o persoana ce apreciaza stilul clasic sau modern. Fie ca iti doresti trepte perfecte, glafuri si blaturi fara cusur, profile ce completeaza aspectul final sau lavoare ce iti transforma baia intr-o adevarata opera de arta, te asteptam in showroom-urile Piatra Design din Constanta, Bucuresti sau Brasov pentru a fi indrumat de catre consilierii nostrii pentru a lua cea mai buna decizie.