Onix

Onix : Semipretiozitate, eleganta si farmec

Toti ne dorim ca designul interior al locuintei sa fie unul cat mai modern si sa emane eleganta si rafinament. Unul dinte cele mai speciale materiale, si o noua tendinta in materie de amenajari interioare, care te poate ajuta sa iti transformi casa in una deosebita si de actualitate este piatra de onix.

O piatra ce sarbatoreste frumusetea naturala, onixul poate fi incorporat in orice design interior, incepand cu blaturi fabuloase de bucatarie, seminee cu un aer plin de farmec si mister si terminand cu pereti si podele ce iti vor taia respiratia prin unicitatea lor.

Cu o paleta cromatica variata si modele de o complexitate impunatoare, aceasta piatra naturala semipretioasa va aduce acel strop de ultra-modernitate ce va completa perfect orice idee indrazneata.

Textura translucida si transparenta confera acestui material un aspect cat se poate de pretios. In bucatarii, bai si nu numai, cu ajutorul unor led-uri pozitionate strategic in spatele placilor de onix sau chiar a blaturilor, poti crea un design inedit si un adevarat spectacol vizual.

Un material elegant ce va constitui o inspiratie continua, onixul este un accent de care orice spatiu, fie el rezidential sau comercial, are nevoie pentru a iesi din anonimat.