Granit, Idei de amenajare

Pavajul din granit: Alegerea perfecta pentru designul exterior

Roca naturala ce se formeaza prin cristalizarea magmei, granitul este compus din trei minerale principale ce ii confera rezistenta, duritate si durabilitate. Este un material ce poate fi utilizat  in amenajarile interioare, dar mai ales in cele exterioare.

Pavajul din granit este ideal pentru a fi montat pe aleile principale ale casei, asta datorita nivelului ridicat de rezistenta la trafic intens, inclusiv la cel auto.

Cu o cromatica naturala si un finisaj fiamat ce are calitati antiderapante, acest pavaj poate fi folosit inclusiv pe terase, langa piscine, sau chiar si in gradina ca punct de accent.

In designul de interior granitul cu finisaj lustruit iti poate infrumuseta locuinta prin aspectul sau estetic placut si prin coloristica sa. Blaturi, podele, trepte, contratrepe, glafuri, toate iti pot oferi un aspect dextravagant, dar natural in acelasi timp.

Te asteptam in showroom-urile noastre din Constanta, Bucuresti si Brasov, ce au fost special gandite pentru ca tu sa te simti ca acasa in timp ce cauti produsul perfect pentru proiectul tau. O gama variata de granit te asteapta pentru a o asorta oricarui design doresti, indiferent ca esti o persoana care apreciaza stilul clasic sau modern.