Idei de amenajare

Piatra naturala: 3 moduri de a o include in designul tau

Atractiva si versatila, piatra naturala este un element decorativ elegant ce se va potrivi in orice context de amenajare. Marmura rafinata, granitul rezistent, onixul spectaculos, quartzul uimitor si travertinul fermecator, vor schimba radical modul in care designul tau este privit.

Pentru ca tu sa poti te poti decide asupra modului in care iti doresti ca amenajarea ta sa arate, piatra naturala vine in ajutorul tau cu placi in diferite marimi si forme, lastre si mozaicuri gata sa iti satisfaca orice nevoie stilistica.

Lastre

Cu ajutorul lor poti sa creezi efetce vizuale unice, asta datorita faptului ca lastrele pot fi taiate pe dimensiunile dorite de tine. Fie ca discutam de blaturi de bucatarie sau baie, glafuri, trepte, contratrepte sau chiar blaturi de masa, cu siguranta vei putea crea un aspect fascinant si unic in casa ta.

Placi

Placile din piatra naturala sunt alegerea ideala pentru pardoseli sau pereti, creand astfel puncte de accent spectaculoase in proiectul tau. Datorita dimensiunilor predefinite variate, vei gasi rapid solutia perfecta pentru amenajarea ta.

 

Mozaicuri

Mozaicurile din piatra naturala sunt extrem de populare, datorita combinarii pietrelor de diferite dimensiuni, culori si texturi pe o singura plasa. Sofisticate si elegante, acestea creeaza decoratiuni unice atat pe pereti, cat si pe pardoseli. Mozaicurile reprezinta o modalitate frumoasa de a adauga diverse forme geometrice designului tau interior sau exterior.

Gamele vaste de travertin, marmura, granit, bazalt, calcar, quartz si onix te asteapta pentru a le asorta oricarui design doresti, indiferent ca esti o persoana care apreciaza stilul clasic sau modern. Te asteptam in showroom-urile Piatra Design din Constanta, Bucuresti si Brasov pentru a fi indrumat de catre consilierii nostrii pentru a lua cea mai buna decizie.