Piatra Naturala

Piatra naturala: Alegerea perfecta pentru designul interior modern

Punand accent pe oferirea de solutii accesibile, designul modern se remarca prin liniile sale curate, spatii ordonate si un sentiment general de simplitate. Functionalitatea si frumusetea se imbina armonios pentru ca tu sa ai parte de casa mult visata.

O solutie de decorare ecologica, piatra naturala ofera, prin frumusetea sa pura, eleganta atemporala si unicitate oricarui design.

Plusul de farmec si caldura pe care acest material il aduce spatiilor in care este prezent, reprezinta unul din principalele motive pentru care este o alegere populara pentru decorarea interioarelor moderne.

Te poti juca cu placi de piatra naturala de diferite dimensiuni sau forme, patrate, dreptunghiulare sau hexagonale, pentru a adauga personalitate si stil. Datorita diferitelor texturi si finisaje, marmura, travertinul, quartul, onixul sau granitul pot schimba aspectul intregii incaperi.

Poti da frau liber creativitatii tale, piatra naturala putand fi inclusa cu usurinta in orice parte a casei tale sub forma de podele, accente pentru pereti, blaturi, trepte, contratrepte, glafuri sau lavoare.

Vino in showroom-urile Piatra Design din Constanta, Bucuresti, Brasov si Braila pentru a descoperii sute de produse din piatra naturala perfecte pentru o amenajare rafinata si eleganta. Gamele vaste de travertin, marmura, granit, bazalt, calcar, quartz si onix te asteapta pentru a le asorta oricarui design doresti, indiferent ca esti o persoana care apreciaza stilul clasic sau modern.