Marmura

Placile din Marmura Carrara Vein : Podele stralucitoare si puncte de accent fermecatoare

Placile din piatra naturala sunt o alegere potrivita pentru orice spatiu din casa. Indiferent daca te-ai gandit la un design monocrom, sau la unul ce imbina mai multe nuante, marmura este materialul ce iti va schimba total viziunea asupra proiectului tau.

Placile din marmura alba au un farmec aparte si un aer elegant ce ofera spatiilor in care sunt prezente un plus de  personalitate.

Albe cu insertii gri si un finisaj lustruit ce iti vor scalda incaperea in lumina, Placile din Marmura Carrara Vein vor deveni punctul central al amenajarii tale. Folosita inca din timpul Romei Antice, aceasta marmura poate fi utilizata atat pentru placarea podelelor, cat si pentru a crea un perete accent fermecator.

O gama vasta de marmura te asteapta pentru a fi asortata oricarui design doresti, indiferent ca esti o persoana ce apreciaza stilul clasic sau modern. Fie ca iti doresti trepte perfecte, glafuri si blaturi fara cusur, profile ce completeaza aspectul final sau lavoare ce iti transforma baia intr-o adevarata opera de arta, te asteptam in showroom-urile Piatra Design din Constanta, Bucuresti sau Brasov pentru a fi indrumat de catre consilierii nostrii pentru a lua cea mai buna decizie.