POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea dvs. este unul dintre angajamentele fundamentale ale GARANTI PREST S.R.L.

  • Prin urmare, ne straduim sa va procesam datele personale in conformitate cu principiile stabilite in legislatia privind protectia datelor aplicabila in Romania, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46 / CE („GDPR”). Datele personale reprezinta orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, iar o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, in special prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici, fizici, psihologici, mentali, identitate economica, culturala sau sociala.

    Aceasta politica de confidentialitate priveste datele personale ale clientilor nostri, partenerilor de afaceri, altor persoane care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali angajati si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului nostru www.piatradesign.ro, precum si in ceea ce priveste toate celelalte date cu caracter personal colectate prin e-mail sau prin alte contacte offline. Politica de confidentialitate descrie:

    • Scopurile pentru care colectam si folosim datele dvs. personale;
    • Motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
    • Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam si procesam;
    • Durata procesarii acestor date;
    • Drepturile dumneavoastra in calitate de persoane vizate si modul in care le puteti exercita;
    • Cui putem dezvalui datele personale.

    I. OBIECTIVE, MOTIVE PENTRU PROCESARE SI CATEGORII DE DATE PERSONALE

    In contextul interactiunii dvs., ca persoana fizica, cu GARANTI PREST S.R.L., va putem spune activitatile de prelucrare a datelor pe care le efectuam pentru:

    • Oferirea bunurilor si serviciilor solicitate de dumneavoastra;
    • Pentru a va confirma serviciile pe care le-ati cerut si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea;
    • Pentru operatiuni de ofertare, contractare, facturare;
    • Pentru conformare cu legile in vigoare;
    • Pentru a va informa cu privire la ofertele promotionale, noutatile despre serviciile aflate in portofoliul business-ului nostru;
    • Pentru a preveni frauda si pentru a asigura securitatea website-ului si a informatiilor si a spatiilor in care isi desfasoara activitatea GARANTI PREST S.R.L.;
    • Pentru organizarea de evenimente speciale;
    • In relatiile cu furnizorii nostri;
    • In relatiile cu consultantii nostri juridici, fiscali, contabili, de marketing.

    Prin urmare, utilizam datele dvs. personale in urmatoarele cazuri:

    1. Daca sunteti client sau potential client al GARANTI PREST S.R.L.:

    1.1. Furnizarea serviciilor de rezervari, livrari de bunuri, evenimente, marketing, profilari automate in scopul determinarii unor profiluri ale clientilor nostri.

    Folosim datele dvs. personale relevante pentru a pregati si a furniza serviciile solicitate de la noi. De exemplu, in vederea furnizarii de bunuri si servicii/rezervari, in pregatirea materialelor necesare serviciilor de marketing sau diverse alte facilitati, raportari de date catre furnizorii nostri, este posibil sa ne bazam pe datele personale relevante pentru cazul dumneavoastra. Ne bazam in acest caz pe executarea acordului nostru ca motiv de procesare.

    Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza direct.

    1.2. Comunicarea

    Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. in legatura cu solicitarile dvs. si cu orice alte aspecte relevante legate de business-ul nostru. De asemenea, ne bazam in acest caz, pe existenta acordului ca motiv pentru procesare.

    1.3 Prelucrarea datelor ca obligatie impusa de lege

    Putem prelua unele dintre datele dvs. in contextul furnizarii bunurilor si serviciilor, pe baza obligatiilor legale sau obligatiilor impuse noua de lege, ca de exemplu intocmirea facturilor, declaratiilor catre autoritati, paza patrimoniului etc. In acest caz, motivele pentru prelucrare sunt obligatie legala.

    2. Daca sunteti un reprezentant sau persoana de contact a unui client sau potential client al GARANTI PREST S.R.L.

    2.1. Furnizarea bunurilor si serviciilor din portofoliul GARANTI PREST S.R.L.:

    Folosim datele dvs. personale relevante pentru a pregati si a furniza bunurile si serviciile solicitate de la noi. De exemplu, putem utiliza datele personale pentru a intocmi facturi, a organiza evenimente speciale si este posibil sa ne bazam pe datele dvs. personale in pregatirea acestor servicii. Ne bazam in acest caz pe interesul legitim in furnizarea serviciilor noastre, in functie de domeniul nostru de activitate si gestionarea relatiei cu clientii si furnizorii nostri.

    Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza direct.

    2.2. Comunicarea

    Utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. in legatura cu solicitarile dvs. si cu orice alte aspecte relevante legate de business-ul nostru. De asemenea, ne bazam in acest caz, pe interesul legitim de a furniza bunurile si serviciile noastre, in functie de domeniul nostru de activitate.

    Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza direct.

    3. Daca sunteti utilizator al site-ului nostru de internet:

    Folosim datele personale pe care le colectam de la dvs. atunci cand vizitati site-ul nostru de internet, www.piatradesign.ro, pentru a monitoriza traficul si pentru a imbunatati continutul site-ului. Ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a asigura functionarea corecta a site-ului nostru de internet, precum si imbunatatirea acestuia.

    Categoriile de date prelucrate in acest context sunt ora si data accesarii site-ului Internet si adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet.

    Pentru toate categoriile de persoane de mai sus, putem procesa si datele dvs. in contextul modificarilor structurale sau al tranzactiilor similare care implica entitatea GARANTI PREST S.R.L.. In acest caz, motivele prelucrarii pot fi reprezentate de obligatia legala (in cazul in care GARANTI PREST S.R.L. are obligatia legala de a divulga anumite date cu caracter personal autoritatilor publice), executarea contractului incheiat de GARANTI PREST S.R.L. in contextul unei astfel de tranzactii (daca sunteti o parte la un astfel de acord) sau interesul legitim al GARANTI PREST S.R.L. de a efectua tranzactia in cel mai eficient mod (in restul cazurilor).

    II. CATRE CINE SI DE CE TRANSMITEM DATELE

    Confidentialitatea datelor personale reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte pentru noi. Nu transmitem aceste date catre terte parti decat daca este necesar, si numai datele necesare pentru conformitate cu cerintele legale sau contractuale.

    GARANTI PREST S.R.L. poate furniza date cu caracter personal curierilor, furnizorilor, altor clienti, autoritati, juristilor, contabililor, persoanelor care asigura suport tehnic de orice natura.

    III. CUM PROTEJAM ACESTE DATE

    Datele personale sunt prelucrate in conditii de siguranta. GARANTI PREST S.R.L. a luat masuri tehnice si organizationale adecvate privind securitatea datelor, impotriva prelucrarii sau a alterarii neautorizate, impotriva pierderii sau a distrugerii, precum si impotriva dezvaluirii si a accesului neautorizat la datele personale transmise, stocate sau prelucrate. GARANTI PREST S.R.L. asigura integritatea, disponibilitatea, confidentialitatea si autenticitatea in ceea ce priveste datele cu caracter personal.

    GARANTI PREST S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si procedurilor de lucru pentru a proteja prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale in vigoare.

    GARANTI PREST S.R.L. depune toate eforturile rezonabile si justificate din punct de vedere comercial pentru a proteja datele cu caracter personal pe care le detine, analizeaza noile tehnologii in domeniu si atunci, daca este cazul, le aplica in vederea upgrade-ului sistemelor proprii de securitate.

    De asemenea, am implementat masurile tehnice si organizationale adecvate pentru a asigura ca sunt prelucrate doar datele personale necesare scopurilor specificate. Principiul privind protectia implicita a datelor va fi urmat si in cursul dezvoltarii de noi produse sau servicii.

    Totusi, in ciuda eforturilor depuse pentru stocarea informatiilor colectate intr-un mediu de operare sigur, care nu este disponibil publicului, nu putem garanta securitatea absoluta a acestor informatii in timpul transmiterii sau stocarii in sistemele noastre. In caz de incalcare a securitatii care va pune in pericol confidentialitatea sau informatiile personale ne angajam sa va informam de aceste lucruri, fie prin intermediul acestui website fie prin alte metode de care dispunem (mesaje email, apeluri telefonice).

    IV. CARE SUNT DREPTURILE PE CARE LE AVETI

    Acces, Informare, Rectificare si Obiectie

    Ne puteti contacta si va vom informa cu privire la informatiile personale pe care le-am colectat si prelucrat in legatura cu dumneavoastra si despre scopurile in care sunt utilizate aceste date.

    Aveti dreptul sa corectati orice informatii personale incorecte, incomplete, invechite sau inutile stocate in legatura cu dumneavoastra.

    Puteti contesta anumite utilizari ale informatiilor personale, inclusiv marketingul direct, daca aceste date sunt prelucrate in alte scopuri decat scopurile necesare pentru indeplinirea serviciilor noastre sau pentru respectarea unei obligatii legale. De asemenea, puteti contesta orice prelucrare ulterioara a informatiilor personale, dupa acordul prealabil dat. Daca va opuneti procesarii ulterioare a informatiilor personale, acest lucru poate duce la mai putine posibilitati de a utiliza serviciile noastre.

    Stergere si dreptul de a restrictiona prelucrarea

    De asemenea, ne puteti solicita sa stergem informatiile dumneavoastra personale din sistemele noastre. Vom respecta aceasta solicitare daca nu avem un motiv legitim pentru a nu sterge datele. Dupa stergerea datelor, s-ar putea sa nu putem sterge imediat toate copiile reziduale din toate sistemele noastre. Aceste copii vor fi eliminate cat mai repede posibil.

    Ne puteti solicita sa restrictionam prelucrarea anumitor informatii personale, insa acest lucru poate conduce la mai putine posibilitati de a beneficia de serviciile oferite.

    Dreptul la portabilitate

    Aveti dreptul sa primiti informatiile personale furnizate de dvs. intr-un format structurat si utilizat in mod obisnuit.

    In concluzie, drepturile dvs. sunt:

    • ❖ Dreptul de acces implica posibilitatea de a obtine confirmarea de la GARANTI PREST S.R.L. daca datele dvs. personale sunt prelucrate de catre GARANTI PREST SRL sau nu, si daca este cazul, aveti dreptul sa solicitati acces la aceste date, precum si informatii suplimentare cum ar fi: scopul prelucrarii, categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele cu caracter personal si perioada prevazuta pentru stocare. In situatiile in care este posibil sa aveti nevoie sa exercitati dreptul de acces, va rugam sa luati legatura cu GARANTI PREST S.R.L.. Va rugam sa aveti in vedere situatiile specifice care sunt scutite de dreptul de acces, cum ar fi informatiile care identifica alte persoane sau care sunt supuse obligatiilor de confidentialitate.
    • ❖ Dreptul la corectare va permite sa solicitati corectarea oricaror date personale inexacte pe care GARANTI PREST S.R.L. le detine, precum si sa va asigurati ca datele dvs. sunt complete.
    • ❖ Dreptul de stergere va permite, in situatiile reglementate in mod expres de lege, sa solicitati stergerea datelor dv. personale. Situatiile in care legea prevede posibilitatea stergerii datelor cu caracter personal sunt situatiile in care prelucrarea este ilegala sau cand prelucrarea se bazeaza pe acordul dvs. si dvs. ati retras acest acord.
    • ❖ Dreptul la restrictionarea procesarii va permite obtinerea de restrictii privind prelucrarea datelor dvs. din partea GARANTI PREST S.R.L.. Acest drept nu poate fi exercitat decat in situatii specifice, cum ar fi atunci cand contestati exactitatea datelor dvs. In perioada necesara pentru a corecta datele dvs. ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor dvs. personale.
    • ❖ Dreptul la portabilitatea datelor implica dreptul dvs. de a primi datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit, si transmiterea acestor date unui alt controlor. Acest drept se va aplica numai datelor personale pe care ni le-ati furnizat si in care prelucrarea se face prin mijloace automate bazate pe consimtamantul dvs. sau pentru indeplinirea contractului pe care-l aveti cu GARANTI PREST S.R.L..
    • ❖ Dreptul de a va opune procesarii datelor dvs. personale de catre GARANTI PREST S.R.L., din motive legate de situatia dvs. particulara, se aplica numai in situatiile in care baza legala este consimtamantul (de exemplu utilizarea adresei dvs. de e-mail pentru mesaje de marketing).
    • ❖ Dreptul de a depune o plangere – dreptul de a contesta modul in care GARANTI PREST S.R.L. efectueaza prelucrarea datelor dvs. la autoritatea competenta pentru protectia datelor cu caracter personal.
    • ❖ Dreptul de va retrage consimtamantul acordat pentru diverse operatiuni de prelucrare, in cazurile in care consimtamantul reprezinta baza legala pentru procesare. In cazurile in care va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs., procesarea va fi incheiata din momentul in care retragerea are loc, fara nici un efect asupra prelucrarii care a avut loc inainte de retragerea acesteia.

    GARANTI PREST S.R.L. creeaza diverse profiluri prin mijloace automate bazate pe datele personale ale clientilor sai. In general, aceste profiluri sunt create prin intermediul diferitelor aplicatii online. GARANTI PREST S.R.L. creeaza si utilizeaza astfel de profiluri pentru a evalua comportamentul de consumator al clientilor sai, astfel incat sa poata dezvolta si pune la dispozitia clientilor sai cele mai bune servicii.

    V. CUM VA PUTETI EXERCITA ACESTE DREPTURI

    Aceste drepturi pot fi exercitate prin completarea si transmiterea formularului din sectiunea de Contact sau prin intermediul unui e-mail la adresa dpo@piatradesign.ro.

    Putem solicita furnizarea de informatii suplimentare necesare pentru a va confirma identitatea.

    Putem respinge cererile care sunt repetitive nejustificat, excesive sau vadit nefondate. Ne rezervam dreptul de a raspunde doar la o cerere de furnizare informatii anuala. Pentru cereri intr-un numar mai mare este posibil sa solicitam plata contravalorii furnizarii acestor informatii.

    In cazul in care considerati ca activitatile noastre de prelucrare a informatiilor personale nu respecta legislatia aplicabila in materie de protectie a datelor, se poate depune o plangere la:

    Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

    • B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
    • www.dataprotection.ro

    VI. DURATA PROCESULUI

    Intentionam sa pastram datele dvs. personale atat pe durata acordului de asistenta, cat si ulterior, in conformitate cu politicile noastre interne si obligatiile legale care ne revin.

    In cazul in care datele nu sunt colectate in contextul unui acord, aceste date vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru atingerea scopului colectarii datelor preconizate si potrivit dispozitiilor legale in domeniu.

    VII. CUM NE PUTETI CONTACTA

    Daca aveti intrebari cu privire la protectia datelor, sunteti binevenit sa ne contactati in orice moment:

    GARANTI PREST SRL
    Strada Labirint, nr. 43
    Constanta, Romania
    Tel.: 0722-742-872
    Email: dpo@piatradesign.ro