Proiecte de succes

Proiect finalizat cu Plăci Travertin Classic Antichizat

Proiect finalizat cu Plăci Travertin Classic Antichizat

Într-un proiect recent de amenajare a scărilor, pereților exteriori și terasei, clientul nostru a ales cu încredere plăci de travertin din gama Classic Antichizat pentru a aduce o notă de distincție și durabilitate spațiului exterior.

Plăcile de Travertin Classic Antichizat 33 x 120 x 3 cm au fost alegerea perfectă pentru a conferi scărilor și terasei un aspect sofisticat și atemporal. Textura bastonată oferă o aderență excelentă, ceea ce face acest material ideal pentru scări și zone umede. Totodată, aspectul antichizat aduce adâncime și caracter, accentuând frumusețea naturală a pietrei.

Pentru a completa designul exterior, clientul nostru a optat pentru Plăci de Travertin Classic Antichizat 7.5 x 15 x 1 cm. Aceste plăci mici, dar robuste, sunt perfecte pentru a realiza modele creative, adăugând un aspect unic și personalizat proiectului tău. Durabilitatea remarcabilă a travertinului face ca aceste plăci să reziste fără efort uzurii cauzate de trafic, fluctuațiilor de temperatură și umiditate.

Un alt aspect important al acestui proiect a fost utilizarea Plăcilor Travertin Classic Antichizat Pattern Set x 1.2 cm. Acest set oferă posibilitatea de a crea modele armonioase și decorative, aducând un plus de rafinament întregii amenajări.

Cum puteți vedea în următoarele poze, alegerea plăcilor de travertin de la Piatra Design pentru acest proiect de amenajare exterioară s-a dovedit a fi o decizie inspirată. Eleganța, durabilitatea și versatilitatea acestui material au transformat o simplă terasă și scări într-un spațiu remarcabil.

Dacă ești interesat de aceste materiale și ai nevoie de ajutor în alegerea modelului sau pur și simplu ai întrebări legate de preț sau livrare, nu ezita sa ne contactezi. Echipa noastră de specialiști va fi cu tine în cel mai scurt timp posibil.