Marmura, Proiecte de succes

Proiect finalizat – Rêve Reem, cea mai nouă sală de bal din București

Proiect finalizat - Rêve Reem, cea mai nouă sală de bal din București

În acest articol vă prezentăm o colaborare de care suntem foarte mândri cu Rêve Reem, cea mai nouă sală de bal din București. Pentru amenajarea salonului s-au folosit Plăci Marmură Crema Lustruit 30.5 x 45.7 x 1.3 cm, o alegere foarte inspirată pentru un spațiu elegant, în care fiecare pas contribuie la o poveste emoționantă, fie ea despre o nuntă, un botez, sau o aniversare.

După cum puteți vedea din poze, nuanțele calde și finisajul lustruit al plăcilor de marmură se îmbină perfect cu aranjamentele florale și cu designul de lux al meselor și al coloanelor elegante. Mai mult, sistemul de iluminare și oglinzile de pe pereți și mese adaugă caracter spațiului, scoțând în evidență eleganța marmurii din toate unghiurile.

Vă invităm pe pagina lor oficială, https://www.revereem.ro/, să vedeți mai multe poze cu rezultatele finale ale amenajării. Bineînțeles, tot pe pagina lor puteți să-i contactați dacă doriți să petreceți unul dintre cele mai importante momente ale vieții în spațiul lor de vis.

Este adevărat că aceste plăci de marmură sunt perfecte pentru astfel de amenajări de lux, de la spații comerciale, la restaurante și chiar hoteluri, dar pot fi la fel de bine folosite și pentru proiecte de construcție mai mici, cum ar fi amenajarea unei locuințe. O baie, o bucătărie, un living, sau un dormitor în nuanțe calde va inspira întotdeauna armonie și o stare de liniște. De aceea, plăcile din marmură crema sunt ideale pentru astfel de spații, fiind și ușor de montat atât pe orizontală, cât și pe verticală.

Echipa noastră de experți este pregătită să ofere soluții personalizate pentru diverse proiecte de construcție, de la locuințe, la spații comerciale, restaurante și hoteluri. Nu ezita să ne contactezi pentru orice întrebări legate de alegerea materialului potrivit, preț sau livrare. Vom fi cu tine în cel mai scurt timp posibil.

Produse folosite în această amenajare

-17%


Cantitate de comanda: 0.14 m²
Pret pe 0.14 m²: 24,94 lei

Adauga in cos

Placi Marmura Crema Lustruit 30.5 x 45.7 x 1.3 cm

In stoc

149,70 lei (fara TVA)

Prețul inițial a fost: 214,08 lei.Prețul curent este: 178,14 lei. (TVA inclus)