Travertin

Rusticitatea si eleganta travertinului

O adevarata sursa de inspiratie pentru iubitorii stilului rustic, travertinul va fi intotdeauna o alegere potrivita pentru a amenaja spatiile exterioare.

Eleganta, rezistenta si caracterul unic pe care aceasta piatra naturala le prezinta, o fac ideala pentru a fi folosita in orice context de design, clasic sau modern.

Cu o usoara nota traditionala , Placile din Travertin Noce Rustic se vor integra perfect, datorita cromaticii lor, in orice context de amenajare si pot fi montate, datorita dimensiunii mici de 10×10 cm si a grosimii de 1 cm, si pe suprafete ce sunt expuse unui trafic intens.

Datorita finisajului antichizat, curtea, aleea sau terasa ta vor parea desprinse parca dintr-un film de epoca creeand un mediu placut si calduros ce nu se va demoda niciodata.

Pentru a spori rezistenta acestor placi, dar si pentru a le proteja, se recomanda utilizarea unei solutii speciale pentru impermeabilizare.

Vino in showroom-urile Piatra Design din Constanta, Bucuresti si Brasov pentru a descoperii sute de produse din piatra naturala perfecte pentru o amenajare rafinata si eleganta.