Showroom

Showroom Piatra Design acum si in Brasov

Folosita inca din timpuri stravechi in domeniul constructiilor, piatra naturala reprezinta mult mai mult decat un simplu material, fiind o modalitate prin care ne putem reconecta cu natura chiar la noi acasa. Aflata intr-un  trend ascendent, in ceea ce priveste utilizarea atat in designul interior, cat si in cel exterior , piatra naturala  va aduce un plus de eleganta, rafinament si confort.

Cu o experienta vasta in domeniu si cu o atentie sporita indreptata atat asupra calitatii pietrei naturale, cat si asupra satisfacerii, la cel mai inalt nivel, a cerintelor clientilor, Piatra Design a ajuns din acest an si in Brasov.

Va asteptam in Calea Bucuresti, nr.114 intr-un showroom special gandit pentru ca tu sa te simti ca acasa in timp ce cauti produsul perfect pentru proiectul tau. Gamele vaste de travertin, marmura, granit, bazalt, calcar, quartz si onix te asteapta pentru a le asorta oricarui design doresti, indiferent ca esti o persoana care apreciaza stilul clasic sau modern. Fie ca iti doresti trepte perfecte, glafuri si blaturi fara cusur, profile ce completeaza aspectul final sau lavoare ce iti transforma baia intr-o adevarata opera de arta, te asteptam in noul nostru showroom pentru a fi indrumat de catre consilierii nostrii pentru a lua cea mai buna decizie.