Travertin

Unicitatea peretelui accent, un element plin de farmec

Nimic nu se poate compara cu frumusetea pietrei naturale atunci cand vorbim de culoare, detalii si textura. Folosita de secole, aceasta este cunoscuta pentru eleganta si fumusetea atemporala pe care o adauga fiecarui proiect in care este utilizata.

Casa ta se poate bucura acum de un design interior unic si cat se poate de spectaculos, materialele pe care alegi sa le utilizezi in amenajarea ei fiind cele care fac, in final, ca totul sa arate exact cum ti-ai imaginat.

Unul dintre elementele ce iti vor scoate amenajarea din anonimat este peretele accent, ce va atrage, cu siguranta, toate privirile celor ce iti vor trece pragul. Pentru acesta poti opta pentru produse din piatra naturala cu finisaj scapitat care, odata montate, vor scoate in evidenta cele mai frumoase trasaturi ale camerei.

Realizarea unui perete accent va schimba si revitaliza decorul casei, va mari vizual spatiul in care este prezent, adaugandu-i o profunzime cu un farmec aparte. Ai libertatea sa alegi unde doresti sa creezi peretele accent, astfel incat acesta sa fie principalul punct de atractie la intrarea in camera.

Piatra naturala, respectiv travertinul este cunoscut pentru calitatile sale de retinere a caldurii, fiind un excelent conductor. Datorita acestei calitati speciale, in living, se poate folosi pentru a “imbraca” intr-un mod unic si elegant, semineul.

Piatra Design vine in intampinarea ta cu idei in materie de amenajari interioare/exterioare si iti pune la dispozitie o gama diversificata de produse din piatra naturala ce iti vor fi de mare ajutor in finalizarea proiectului propus.